top of page

Het spannendste outdoor parcours van zuid-limburg en de voerstreek

Op het domein van de Molen van Medael in Hombourg ligt ons outdoor parcours, midden in het bos in een prachtige landelijke omgeving nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg. Genieten in de buitenlucht en lekker sportief bezig zijn met elkaar. Een (ont)spannende invulling voor een familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest.

Onder begeleiding van gediplomeerd personeel kunnen wij een compleet scala aan buitenactiviteiten aanbieden.

 

hoogteparcours

Een spannende route door het bos en over vijvers. Je balanceert op een touw op een hoogte van 8 meter. Maar je bent gezekerd, er kan je dus niets gebeuren. Alles draait om evenwicht en het overwinnen van verschillende hindernissen zoals een wiebelbrug en boomstronken. Echt een sensatie en een mooie uitdaging.

 

tokkelbaan

Je voelt je als Tarzan of Jane in de jungle wanneer je tussen de bomen door naar beneden suist. Zodra je van het plateau springt voel je de vlinders in je buik. Best wel spannend. Maar ook bij de tokkelbaan gaat veiligheid boven alles en ben je goed gezekerd aan een lijn.

 

speleobox

Een spel voor waaghalzen. Ben jij cool genoeg om jezelf in het donker door de smalle gangen te wurmen? Laat je niet gek maken, als je rustig en kalm bent vind je de uitgang sneller. In een 20m³ houten box bevindt zich een doolhof aan gangen waarin je via verschillende routes de uitgang kunt vinden.

 

klimwand

Met handen en voeten klauter je een uitgestippelde route omhoog. Klimmen is een activiteiten waarbij je grenzen verlegt. Gaandeweg leer je meer techniek en om daarop te vertrouwen. De klimwand bevindt zich midden in de natuur tussen de bomen.

 

boogschieten

Maximale concentratie is een vereiste. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. Wees scherp en schiet de appel van het hoofd als een ware Robin Hood. Maak kennis met zowel de handboog en kruisboog en beoefen zelf deze Olympische tak van sport.

Prijs : €25,00 p.p

Kinderen t/m 12 jaar €20,00 p.p

Minimale lengte deelname 125cm

Bij een lengte van 125cm t/m 150 cm enkel onder begeleiding van een volwassene.

minimaal 10 personen

bij minder personen een vaste groepsprijs van € 225,-

bottom of page