top of page

 

 

 

 

 

Golf staat bekend als de snelst groeiende sport op dit moment in Nederland. Naast het bekende traditionele spel op de golfbaan, zijn er inmiddels verschillende alternatieven.

 

City-Golf is een speciaal recreatief-ludieke variant die, zoals de naam al aangeeft, zich afspeelt in het hart van de fraaie binnenstad van Maastricht, Sittard of Valkenburg a/d Geul. Waarbij een parkoers gevolgd wordt langs de mooiste parken, pleinen en straten.Tijdens het parkoers vervult de instructeur tevens de rol van stadsgids. Hij/zij geeft ook uitleg over de bezienswaardigheden die u onderweg passeert.

Een bijzondere selectie holes staat op het menu. Een basisarrangement City-Golf bevat doorgaans 6 holes en duurt ongeveer 2½ uur.Na ontvangst wordt eerst een compacte basisinstructie gegeven. Daarna wordt er gestart met het golfparkoers. De verschillende holes liggen op overzichtelijke afstand door de binnenstad verspreid en worden gezamenlijk te voet opgezocht. Uiteraard is er ook gelegenheid om even uit te rusten op een charmant, pittoresk of trendy terras.

Laat u verrassen door originaliteit van de verschillende holes! City-Golf voert nu eenmaal niet over glad geschoren “greens” maar gaat bijvoorbeeld over hobbelige kinderkopjes, uitgestrekte pleinen of smalle steegjes. De uitdaging van City-Golf is, om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te spelen.

Prijs : € 32,50 p.p

minimaal 6 personen

bij minder personen een vaste groepsprijs van €195,-

Schermafbeelding 2019-01-18 om 11.26.58.
bottom of page