Secrets of the City

Esdoorn 22a 

6226TA Maastricht 

tel   : +31 (0) 84 - 8691814

secretsotc@gmail.com

KvK   : 64826937

Bank : NL16SNSB0928857514

Bic    : Bank:SNSBNL2A

Een levendig groepsspel dat is gebaseerd op het aloude Ganzenbord, alleen in deze versie is Asterix de hoofdpersoon en hij beleefd een spannend avontuur in  “Asterix en de .............? spelen”. Een spel waarbij de deelnemers diverse doe en denkactiviteiten moeten uitvoeren om daarmee andere te snel of te slim af te zijn en de overwinning kunnen claimen. Het is niet alleen dobbelen en wachten op welk vak je terecht komt maar jullie kunnen ook door andere worden uitgedaagd in het uitvoeren van een activiteit. Een lopende A, reuze spijker poepen of een balansrace zijn enkele uitdagingen waaraan jong en oud kunnen deelnemen.

 

“Asterix en de .............? spelen”.

 

(De naam van de locatie met een passende foto kan zelf worden aangegeven)

 

Op weg, terug naar Rome vanuit Germania, trekt Julius Caesar door de bezette gebieden in richting Lutetia (Parijs). De Romeinen slaan voor de nacht hun kamp op nabij het dorpje .............?  In de nacht die daarop volgt wordt Caesar berooft van een kostbare dolk die hij had buitgemaakt op de Gothen in Germania.

Eenmaal in Lutetia komt hem ter ore dat Asterix zich in de stad bevindt en nodigt hem uit voor een gesprek. Hij stelt Asterix een deal voor, het terug bezorgen van de dolk voor de erkenning van het dorpje in Amorica (Bretagne). Asterix gaat op pad naar .............? en neemt daar deel aan de .............? spelen, een moeilijke opgave om deze te kunnen winnen maar de dolk blijkt de prijs voor de winnaar.

 

Het Levende ganzenbord kan op elke, geschikte, locatie worden gespeeld. Er dient wel een mininmale ruimte te zijn van ongeveer 15 x15m maar dit is afhankelijk van de grote van de groep.

 

De tijdsduur van het spel is eveneens afhankelijk van de grote van de groep. Er kan ook een maximale spelduur worden afgesproken.

 

Prijs : € 15,- p.p

kinderen 5 t/m 12 jaar € 10,00 p.p

minimaal 10 personen maximaal 50 personen

bij minder personen een vaste groepsprijs van €150,-